Skip to main content

Front Desk 40 % vikariat

Book stay

Flexible on dates? Show in low price calendar
When booking more than six rooms, please contact the hotel directly. Special booking terms may apply.

Förstärkning till Front Desk Teamet

Hemtrevliga och professionella First Hotel Jörgen Kock söker förstärkning till sitt Front Desk Team. Vi söker nu vikariat på 40% dagtid, kvällar på helger.

Tjänsten innefattar
I dina arbetsuppgifter kommer du arbeta med incheckning, utcheckning, kassahantering, förbereda ankomstlistor, rumstilldelning, telefonförfrågningar och rumsbokningar. Samt servering från hotellets bar och bistro.
Hotellet är en levande arbetsplats och öppet dygnet runt.
 
Vem är du?
Du har service i ditt DNA och är målinriktad, flexibel, glad och strukturerad. Du har tidigare jobbat i reception eller liknande branscher och har gärna kunskap i hotellsystem samt en stor förståelse för andra avdelningar på hotellet. Du vill vara med och skapa bestående intryck för våra gäster.

Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för merförsäljning. Du skall även formulera dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vi uppmuntrar idéer och innovation, så du ska gilla att bidraga till hotellets utveckling.

Vi erbjuder dig
Att vara en del av ett fantastiskt och familjärt team. First Hotel Jörgen Kock är stolta medlemmar av VISITA och följer kollektivavtalet för vår bransch. I arbetet finns även möjlighet till provision.

Är du redo att hoppa på en fantastisk resa? Vi ser fram mot att höra från dig.

Sök nu
Inkomna ansökningar hanteras kontinuerligt, så ansök idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 2022-10-30.

Frågor om tjänsten kan ställas till Front Desk Manager Jimmy Ekström